Jeta Osh Qef
Home

Fotot më të bukura të dasmave gjatë vitit 2016
Nga: A.Shehaj | Publikuar më: 07.01.2017, 11:58

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Kreativiteti i fotografëve dhe i njerëzve të thjeshtë duket se ka qenë në nivele maksimale vitin që lamë pas. Këtë e tregojnë edhe fotot e dasmave që janë realizuar gjatë 2017-ës.

Disa prej tyre të lënë pa frymë. Duken si foto të bëra në një planet tjetër. Si gjatë ceremonisë edhe gjatë setit fotografik, gjithçka duket në perfeksion.

Imazhet e mahnitshme janë realizuar në male, në det, përballë dritës, me shishe apo gota në dorë, duke kërcyer etj. Shikoni sepse ia vlejnë!