Jeta Osh Qef
Home

NASA e pranon: Nuk mund të shkohet më larg se orbita e ulët e Tokës
Nga: E.Osmani | Publikuar më: 10.01.2017, 07:54

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Me një buxhet të përditshëm prej 52 milionë dollarësh, NASA e pranon se nuk e ka teknologjinë e nevojshme për të shkuar më larg se orbita e ulët e Tokës.

Kjo do të thotë se mesa duket udhëtimi në Hënë nuk ka ndodhur fare, kjo sepse ata vetë e pranojnë se nuk e kanë teknologjinë e nevojshme për të shkuar më tej se orbita e ulët e Tokës.

Në një video të publikuar dje në YouTube, shihen disa astronautë, shkencëtarë dhe Obama duke e pranuar vazhdimisht se nuk mund të shkojmë jashtë orbitës së ulët të Tokës, ndërsa komentuesit e huaj janë acaruar duke thënë se ku shkojnë gjithë këto para të NASA-s dhe për sa gjëra të tjera na kanë gënjyer deri më sot, ndoshta për formën e Tokës apo diellit...