Jeta Osh Qef
Home

Një herë ra borë në Tiranë dhe vdiq zyrtari i lartë. A e dini se kush është?
Nga: E.Selimi | Publikuar më: 11.01.2017, 16:36

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Në Tiranë tani po ndjehen flokë të rralla të dëborës, mirëpo në mendjen e të gjithëve do të mbetet bora e vitit 1985.

Kjo për shkak të kohëzgjatjes së borës, shtrirjes së gjerë të saj dhe faktit që ajo ra në Tiranë.

Pikërisht pranvera pas deborës në Tiranë solli një ngjarje të rëndësishme për vendin, më 11 prill të atij viti të acartë vdiq diktatori Enver Hoxha.

Po nëse bie borë sot, çfarë mund të ndodhë?