Jeta Osh Qef
Home

Rimi nga Kopliku e bën borën të flasë me vete, veprimet e tij janë “nona”
Nga: M.Gjini | Publikuar më: 11.01.2017, 19:33

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Personi që shihni në video është Rimi nga Kopliku. Zotëria ka një mimikë mjaft interesante dhe bën disa veprime, vërtetë “nona”. Ai duket se po e shijon jashtë mase faktin që në shtëpinë e tij ka rënë borë në oborr dhe me sa duket është mjaft ekspresiv në një mënyrë mjaft të veçantë. Ju ftojmë ta ndiqni këtë video mjaft interesante që do t’ju bëjë të mbani barkun me dorë.