Jeta Osh Qef
Home

Autostrada Tiranë-Durrës zbardhet nga dëbora, këtë skenë nuk e keni parë kurrë
Nga: M.Gjini | Publikuar më: 11.01.2017, 20:48

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Me fillimin e rreshjeve të dëborës në Durrës dhe Tiranë nuk ka mbetur pa u zbardhur as autostrada Tiranë-Durrës. Këto janë pamje të filmuara vetëm pak momente më parë. Përveçse habi dhe bukuri në të njëjtën kohë, ju bëjmë thirrje të keni kujdes pasi rreziku i aksidenteve është tepër i lartë në këto momente.