Jeta Osh Qef
Home

Nami në autostradën Tiranë-Durrës, "plasin" aksidentet rresht
Nga: M.Gjini | Publikuar më: 11.01.2017, 21:26

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Bëni kujdes nëse udhëtoni me makinë! Sapo njoftohemi për aksidente të shumta në autostradën Tiranë-Durrës si pasojë e rrëshkitjes nga dëbora. Vërtet ky është një fenomen që ndodh rrallë për Tiranën dhe Durrësin por ju lutem bëni kujdes pasi mund ta pësoni rëndë. Deri tani nuk ka ende ndonjë konfirmim për të dëmtuar në njerëz. Fotot e mëposhtme janë shkrepur vetëm pak momente më parë.