Jeta Osh Qef
Home

Jam në hall me burrin, e dua por s'më plotëson. Pasi kryejmë marrëdhënie unë...
Nga: E.Selimi | Publikuar më: 11.01.2017, 23:26

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Capture

Jam një grua shumë e fiksuar, sidomos për seks, por për fatin tim të keq burri im jo vetëm që nuk më plotëson, por edhe nuk më kupton.

Megjithëse kemi 20 vite martesë dhe kam menduar ta tradhtoj përsëri e mbaj veten për shkak të dashurisë. Këto ishin disa nga fjalët që një grua shkroi për gazetën Cosmopolitan.

Letra e plotë

Përshëndetje Cosmopolitan, unë quhem Bryanne Salazar dhe kam 20 vjet e martuar me burrin tim. E dua shumë atë. Dua të them që dashuria jonë ka qenë dashuri me shikim të parë. Ishim shumë të rinj kur jemi njohur, dhe në shumë gjëra arrinim ta plotësonim mjaft mirë njëri-tjetrin, por vetëm në seks jo.

Burri im nuk arrin të më kënaqë siç duhet, pasi unë jam një femër vërtetë e etur për seks. Pasi kryej marrëdhënie me burrin shkoj në tualet dhe filloj të masturbohem sërish. Është e pamundur që të mos mendoj çdo çast për seksin.

Kam menduar disa herë që të shkoj dhe me meshkuj të tjerë, por e vetmja gjë që më ka ndaluar është se unë e dua shumë burrin tim dhe nuk më pëlqen ta godas pas shpine.

Ju falënderoj shumë që lexuat me vëmendje problemin tim, jeni më të mirët.