Jeta Osh Qef
Home

Maturantët e Laçit me traktor “Lamborghini”
Nga: M.Gjini | Publikuar më: 01.07.2017, 20:19

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Një ngjarje me të vërtetë mjaft e veçantë po ndoh në këto moment në Laç nga maturantët e shkollës “At Shtjefën Gjeçovi”.

Ata kanë parakaluar në rrugët e qytetit me një autoveturë Lamborghini dhe me shumë mjete të tjera Mercedes Benz. Por e veçanta është një traktor gjithashtu i markës Lamborghini me vlerë 50 mijë euro.

Rradha e parakalimit ka qenë  e tillë: në fillim vetura Lamborghini, e ndjekur nga traktori Lamborghini dhe më pas vijnë mjetet Mercedes Benz.

Djemtë kanë bërë mjaft përshtypje para gjithë qytetit dhe sidomos para vajzave. Bravo çuna!