Jeta Osh Qef
Home

Masakër tek Gjiri i Lalzit, priten pishat dhjetëra vjeçare
Nga: A.Shehaj | Publikuar më: 03.07.2017, 15:34

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Si të mos mjaftonin raportimet e shumta çdo ditë të prerjes së pemëve anekënd Shqipërisë, një tjetër zonë i është shtuar hartës së zezë që do të shpyllëzohet. E kemi fjalën për këtë zonën në Gjirin e Lalzit.

Siç mund ta shikoni nga pamjet e mëposhtme, pisha të shumta kanë nisur të priten dhe trungjet e tyre po stivosen për tu transportuar më pas, s'dihet se ku.

Një situatë kaotike për të cilën askush nuk ka lajmëruar. Ndoshta bashkia e Durrësit dhe e Gjush betonit ka menduar të bëjë diçka me vlerë këtu, ndoshta ndonjë pallat tjetër apo rezidencë të bukur, por asnjë nuk ka thënë as një gjysmë fjale në lidhje me atë që do të vijë më pas.