Jeta Osh Qef

Një shtet në SHBA kërkon azilantë, do fitoni 18 mijë dollarë në vit
Publikuar më: Sat 03, 2017 13:17

Jeni pa punë dhe e kërkoni një të tillë? Alaska ju ofron një mundësi të mirë, ju do të paguheni edhe pa punuar. Por,për këtë ka një kusht, ju duhet të jetoni atje dhe të mos ktheheni si dhe të mos keni dosje kriminale.

Moti do jetë i ftohtë, dimri i gjatë, borë do ketë pafund dhe diellin s’do e keni në dispozicionin tuaj. Mendojeni, ndoshta është koha që të aplikoni te programi për migrim në Alaskën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Alaska do t’ju paguajë me 18 mijë dollarë në vit nëse dëshmoni se do të jetoni atje përgjithmonë dhe çdo vit duhet me patjetër të kaloni 190 ditë në atë vend.