Jeta Osh Qef
Home

Marrëdhënie seksuale në pikë të mëngjesit, të rinjtë ngrejnë këmbët në mes të rrugës
Nga: D.Cani | Publikuar më: 17.07.2017, 09:24

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Ky çift ka fituar urrejtjen e përdoruesve në rrjetet sociale dhe të atyre që i kanë parë live pasi në bulevardin kryesor të Barcelonës kanë kryer marrëdhënie seksuale.

Videoja është publikuar menjëherë në rrjet dhe të shumta kanë qenë reagimet kundër tyre, duke e quajtur veprim të neveritshëm dhe skandaloze.

Në video shihet çifti që, në mes të ditës pa u interesuar askush vazhdojnë punën e tyre.

Kujtojmë se veprime të tilla në publik janë të dënueshme nga ligji.

Më poshtë video e publikuar nga Barceloneta: