Jeta Osh Qef
Home

Shkrimtarja muslimane thyen tabutë, del manuali i parë i seksit "Hallall"
Nga: S.Bardhi | Publikuar më: 17.07.2017, 14:49

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Një grua muslimane ka shkruar një udhërrëfyes tabu për seksin që ofron këshilla të sinqerta për gratë që ndjekin ritualet myslimane.

Autorja, e cila ka zgjedhur të mbetet anonim, i tha “The Guardian” se ideja për librin "Manuali i Seksit të Muslimanit: Një Udhëzues Hallal që do ju befasojë" erdhi pasi një mik i rrëfeu asaj jetën e tij të tmerrshme të seksit.

Pashë që shumë gra muslimane po martoheshin pa ndonjë rrugë të vërtetë për të mësuar rreth seksit", tha ajo. "Çiftet e dinin penisin në vaginë ", por pak për mënyrën se si ta ndanin jetën e tyre seksuale. Pozicione të ndryshme, gjëra të ndryshme për të provuar në shtrat, të gjitha mungojnë në literaturën bashkëkohore islame. Për ata që janë në perëndim, disa gjëra përshkojnë osmozë, kështu që gratë kanë dëgjuar për BDSM-në dhe për seksin, por vetëm në një kuptim të paqartë ".

Umm Muladhat thotë se libri fokusohet në një mesazh që inkurajon gratë myslimane të gëzojnë dhe të kënaqen me një jetë të ndryshme seksuale dhe të fillojnë intimitetin. Kreu i kapitujve përfshin "5 mite për seksin musliman", "si të bësh një zhurmë", "çfarë të thuash gjatë seksit” dhe "si të bëhesh një fanatik në shtrat".

Autorja tha se ajo "vuri theksin në seks vetëm me bashkëshortin tënd, por duke pasur një gamë të plotë të përvojave seksuale me atë bashkëshort. Në Islam, ekziston një theks në marrjen e marrëdhënieve fizike brenda kontekstit të martesës, jo vetëm për riprodhimin. Është e drejta e gruas që burri i saj të kënaqë atë seksualisht. "

Ajo zgjodhi të mbetet anonim, duke zbuluar vetëm se ajo është amerikane e lindur me një diplomë në psikologji, nga frika e reagimit dhe për shkak të ndjeshmërisë së lëndës.

Fillimisht mendova se emri im i vërtetë do të shtonte besueshmërinë, por është një temë e ndjeshme", tha Muladhat. "Nëse është përkatësia etnike, statusi socioekonomik ose religjioziteti, njerëzit që duan ta sulmojnë librin, gjithmonë do ta bëjnë këtë duke sulmuar autorin. Duke e ndarë vetveten time nga libri, njerëzit janë të detyruar të merren me përmbajtjen ".

Një grua më tha se nuk është e nevojshme, ato mësojnë gjithçka nga nënat e tyre. Por, unë dyshoj se çdo nënë flet me detaje eksplicite siç kam bërë unë në libër", shpjegoi ajo.