Jeta Osh Qef

Natyra brenda varësve
Publikuar më: Sat 03, 2017 13:17

Ndiheni të bllokuar brenda zyrës dhe nuk e dini se çfarë po ndodh jashtë me natyrën? Një artist ju afron me natyrën, ai ka krijuar disa varëse, brenda të cilëve ndodhen lule të thata natyrale.

Shishe qelqi, brenda të cilëve ndodhen lule të vërteta dhe me kristale që i japin shkëlqim, mund të jenë një dhuratë e bukur, që të bëjnë të ndiheni edhe brenda shpirtit tuaj të freskët si stina e pranverës.