Jeta Osh Qef

Ja se çfarë mund të bëni me xhinset e vjetra
Publikuar më: Sat 03, 2017 13:17

Rrobat e krijuara nga materiali xhins janë shumë të përhapura për shkak se nuk dalin asnjëherë nga moda dhe rrjedhimisht nga tregu. Por pasi xhinset të jenë vjetërsuar ose mos iu pëlqejë më modeli, nuk keni pse i hidhni, kur mund të bëni krijime të ndryshme me materialin e tyre. Ja disa ide kreative.