Jeta Osh Qef
Home

Habit Sazan Guri: Viçin e kam kushëri të shtatë
Nga: A.Shehaj | Publikuar më: 07.12.2017, 12:17

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Nuk është një person kontrovers, por një nga ata njerëz të veçantë në Shqipëri, me nj dashuri tipike për kafshët, shpendët dhe natyrën e këtij vendi.

Sazan Guri na habit herë pas here me deklaratat e tij të veçanta. Të njëjtën gjë ka bërë edhe mbrëmjen e djeshme, teksa ishte i ftuar në Top Shoq.

Ai tha se është kthyer në vegjetarian, ndërsa nuk përjashtoi mundësinë se herë pas here konsumon mish pule, pasi, sipas ambientalistit, ajo ka më pak mend.

Sazani tha:

Pula ka më pak mend dhe dëmi është shumë herë më i vogël, ndërsa viçi është 5 milionë vjet o mik, e kemi kushëri të shtatë".