Jeta Osh Qef
Home

WhatsApp ndryshon në mënyrë drastike chat-in dhe askush nuk e ka vënë re
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: 09/12/2018 22:00

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Mijëra përdorues  të WhatsApp janë befasuar nga ardhja e përditësimit të fundit të aplikacionit të mesazheve që ka sjellë një ndryshim të rrënjësishëm dhe shumë pak e kanë vënë re atë.

Çfarë është? Rezulton se që nga tani e tutje të gjitha pajisjet Android dhe iOS , kur vendosjen bisedë me një nga kontaktet, nëse më parë ora ishte në formatin am dhe pm, tani nuk shfaqet më në këtë mënyrë.

Sa i përket përditësimit të fundit të WhatsApp, orët do të shfaqen tani në formatin e mëposhtëm:

11:20 në mëngjes kur të vendosni bisedën në mëngjes; 5:00 pasdite, kur dërgoni mesazhe pasdite; 10:30 e natës, kur flisni me një nga miqtë tuaj gjatë natës; dhe 3:05 në mëngjes, kur dërgoni një mesazh në mëngjesin e hershëm"

Ky ndryshim i rëndësishëm ka habitur disa nga përdoruesit e WhatsApp.