JOQ Albania
Home

Ja si të zgjasni jetëgjatësinë e baterisë së celuarit tuaj
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: 26/12/2018 22:41

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Të gjithë e kanë provuar “ankthin” e battery low. Nga momenti në moment celulari mund të fiket dhe vetja të duket si në epokën e gurit, sado pak qofshin ato minuta pa telefon.

Për të evituar këtë gjë, këtu keni disa këshilla mjaft të vlefshme se si të zgjasni jetëgjatësinë e baterisë.
Mos i mbyllni programet.

Është një mit, nëse i mbyllni ato do të harxhojnë më shumë bateri.
Shikoni programet që ju harxhojnë më shumë bateri.

Aktivizoni “Low Battery Mode”
Caktivizoni vendndodhjen tuaj.
Ulni ndriçimin.
Mos përdorni kamerën.
Aktivizoni wirelessin dhe fikni 3G.
Në rastin më të keq mund të bllokoni thirrjet.