JOQ Albania
Home

Instagram bën ndryshim drastik, përdoruesit acarohen nga formati i ri
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: 27/12/2018 18:24

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Përdoruesit e Instagram-it gjetën një përditësim të habitshëm kur shkuan të shikojnë fotot të enjten në mëngjes: ata duhet të lëvizin përmes ekranit të tyre – horizontalisht.

Pak pas lancimit, Shefi i Produktit të Instagram-it, Adam Mosseri, shkroi që ai duhej të ishte "një provë shumë e vogël, por ne shkuam më gjerë sesa pamë".

Shumë përdorues të Instagram-it raportuan se postimet e tyre u kthyen në skriptën origjinale vertikale.

Nga ana tjetër, përdoruesit e tjerë janë acaruar dhe kanë shpërthyer në lumë kritikash.

Nuk dihet nëse formati i Instagram do të rikthehet në gjendjen e mëparshme, por përditësimi i ri, nuk është aspak i këndshëm.