JOQ Albania
Home

Si të uroni për Vit të Ri në WhatsApp një person që ju ka bllokuar
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: 27/12/2018 19:35

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

WhatsApp është aplikacioni i shpejtë i mesazheve më të përdorura për të përshëndetur për Vitin e Ri 2019.

Këtu ju mund të dërgoni një përshëndetje të madhe për dikë të veçantë, anëtarët e familjes suaj që janë larg, apo edhe miqtë tuaj nëpërmjet grupit të WhatsApp.

Megjithatë, çfarë ndodh me një përdorues që ju ka bllokuar?

Nëse ju doni të përshëndetni dikë që ju ka bllokuar, kjo është koha juaj në mënyrë që ju mund të flisni përsëri.

Gjëja e parë që duhet të bëni është të hyni tek Settings dhe nga atje zgjidhni opsionin "Grupi i Ri". Pastaj shton një numër personash, mund të jetë miku juaj i besuar, duke përfshirë edhe përdoruesin që ju ka bllokuar.

Duhet të theksohet se nëse ai person është i armatosur me guxim dhe largohet nga grupi, nuk do të bisedoni me të përsëri.