JOQ Albania
Home

Pritet të dalë këtë vit, kjo është anija e ëndrrave që i ka mahnitur të gjithë
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: 06/01/2019 23:05

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Disa nga anijet më të mëdha në botë vijnë në formën e cisternave të naftës, transportuesve të ngarkesave dhe linjave të lundrimit.

Këto mega makineri janë mrekulli të inxhinierisë dhe kontribuojnë në transportimin e mbi 90 për qind të mallrave në botë, për të mos përmendur njerëzit.

Por, gjatë këtij viti pritet të del në lundrim edhe “anija e ëndrrave”, anije kjo që pritet të mabjë mbi 6.500 persona në ekupiazhin e saj.

Kjo anije është pajisur me motorë efikasë të karburantit dhe sisteme hibride.