JOQ Albania
Home

“Versioni i errët” i Messenger, ja si ta aktivizoni
Shkruar nga: F Tenolli | Publikuar më: 03/03/2019 21:53

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Versioni “Dark Mode” i Messenger u njoftua në një konferencë të Facebook gatë vitit të kaluar.

Gjatë konferencës vjetore, Facebook tha se funksioni do të vijë “shumë, shumë shpejt”. Megjithatë, funksioni tani është në dispozicion për të gjithë përdoruesit.

Më poshtë mund të gjeni se si të aktivizoni sekretin e fshehtë të modalitetit të Facebook Messenger për modalitetin e errët, shkruan lajmi.

* Së pari, hapni aplikacionin e Facebook Messenger në telefonin tuaj iPhone ose Android dhe zgjidhni çfarëdo bisede me të cilën dëshironi të bashkëveproni.

* Në bisedë, shkruani emotikonin e buzëqeshjes brenda dritares së kompozimit të mesazhit.

* Shko tek tastiera ‘emoji’ dhe përpiquni të gjeni emotikonin e hënës dhe ta dërgoni atë.

* Pasi ta keni dërguar, do të vini re një animacion të emotikoneve të gjysmëhënës që bien në formë shiu gjatë bisedës tuaj.

* Kur animimi mbaron, shfaqet një mesazh duke njoftuar se “Ju gjetët modalitetin e errët” në krye.

* Prekeni dhe do të shkoni në faqen Settings ku mund të aktivizoni ose fikni të ashtuquajturin modalitet i errët.