JOQ Albania
Home

Thaçi ngritet në mes të intervistës, nuk i pëlqeu pyetja
Shkruar nga: A Gashi | Publikuar më: 04/03/2019 14:26

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, kishte pasur mysafirë nga Tirana për intervistë.

Por, një pyetje e gazetares Beti Njuma, nuk i pëlqeu të parit të Kosovës.

Mediat raportojnë se Thaçi ishte ngritur nga kolltuku kur është pyetur rreth sondazheve për përkrahje.

 

Deri tani nuk është publikuar asnjë pamje e emisionit, pasi ishte ishte i xhiruar dhe jo direkt.