JOQ Albania
Home

Përkëdheljet romantike kalojnë çdo pritshmëri në Korçë! Vajza shtanget nga ajo që sheh të shkruar në asfalt
Shkruar nga: F Tenolli | Publikuar më: 04/03/2019 17:57

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Korça quhet ndryshe edhe si qyteti i dashurisë. Aty kanë lindur serenatat e para dhe çdo lidhje dashurie merr një tjetër kuptim.

Romanticiteti që i karakterizon kor]arët dhe gjuhën e tyre ku ]do fjalë e shprehin me përkëdheli mund t’u duket interesante shqiptarëve të qyteteve të tjera.

Por një shprehje e shkruar me përkëdheli në një trotuar pallati në qytetin e serenatave, ka habitur një kalimtare.

Këtë radhë korçarët kanë kaluar çdo pritshmëri…

Vajza e cila ka dërguar foton në redaksinë e JOQ Albania ka shkruar:

Prsh jeta osh qef. Kjo eshte gjuha e dashurise nga te rinjte e sotem ne Korce.”