JOQ Albania
Home

Kosovarët e pasur, 9 të tillë vozisin Lamborghini
Shkruar nga: A Gashi | Publikuar më: 05/03/2019 10:07

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

‘Lamborghini’ është  markë e makinave italiane e njohur për prodhimin e disa prej makinave më luksoze sportive në treg.

Krijuesi i tij, Ferrucio Lamborghini kishte krijuar ‘Lamborghini-n’ në vitin 1963 që njëra arsyeje ishte për të konkurruar me veturën ‘Ferrari’.

Makina luksoze qe nuk mundësi si mos ta tërheq vëmendjen kur ta shohësh, ka të tilla edhe në vendin tonë.

Sipas statistikave të nxjerra nga Ministria e Punëve të Brendshme, në Kosovë janë 9 vetura Lamborghini apo tre më shumë se Ferrari.

Çmimi më i lirë i një Lamburghini ështe rreth 150.000 euro.

Tre modelet me te njohura të Lamburgjinit janë Muchielago, Aventador dhe Gallardo.