JOQ Albania
Home

Çudira shqiptare në Elbasan/ “Taulant Balla bën emërimet nga Tirana, për një autoambulancë duhen gjashtë shoferë”
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 08/03/2019 19:08

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Rastet e abuzimeve me detyrën dhe postin në vendin tonë nuk kanë munguar. As rastet e punësimit të militantëve, nëpër poste që nuk i meritojnë, nuk kanë munguar.

Këtë gjë e ka denoncuar mbrëmjen e sotme një qytetar, sipas të cilit në spitalin e Elbasanit nga tetë shoferë autoambulancash që ishin para dy vitesh, sot janë 26 të tillë.

Po ashtu, ai shkruan se para një jave në Elbasan është sjellë një autoambulancë nga Tirana dhe se shoferët janë caktuar nga deputeti Taulant Balla.

Gjithashtu në denoncimin e tij, ai shkruan është shtuar aq shumë numri i shoferëve sa për një autoambulancë ka gjashtë të tillë. E si përfundim mund të thuhet se komentet ju takojnë juve tani.

 

 Denoncimi i tij nisur në redaksinë e JOQ Albania:

Pershendetje JOQ Albania. Duam te denoncojme nje cudi te ndodhur ne Spitalin e Elbasanit. Nga 8 shofer Autoambulancash qe punonin para dy vitesh ne spital sot punojne 26 te tille me gjoja me Riorganizimin e Urgjences Kombetare. Eshte fryre personeli i shoferve ne ate menyre qe deri para nje jave punonin 6 shofere ne nje Autoambulance. Duam te tregojme nje fakt se me 8 shofere dhe 8 Ambulanca gjithsej perballoheshin te gjithe nevojat e Spitalit tone,fryrja me shofere militante ka ardhur keto dy vitet e fundit. Nje jave me pare kan sjell nje Autombulance te re nga Tirana,dhe ajo qe te habit eshte se shoferet e saj jane caktuar nga Deputeti Taulant Balla, drejtoresha e spitalit nuk kishte fuqi te emronte shofret te cilet do punonin ne kete mjet. Deri ketu ka arritur puna. Per te qene te vertete deri ne fund po tregojme foton e Ambulances se re si dhe emrat e tre  shoferve qe punojne ne te ose marrin rrogen sikur punojne,ata jane Ylli. Gj., Eduart. C.,dhe Albet Sh,. Duam te sqarojme opinionin publik se ne spitalin e elbasanit,jane 26 shofere gjithsej,por qe populli i Elbasanit vetem sa eshte pakesuar,pasi po ikin cdo dite jashte shtetit,pra populli paksohet dhe ata qe "sherbejne" shtohen me militant.  Puna ka arritur thelle,derisa deputeti i zones cakton shofret te cilet do te punojne ne Autoambullancen e re. Nuk dime nese ka vend tjeter ne bote qe, ne nje Autoambulance punojne njekohesisht tre shofer. 26 militante ne 8 Autoambulanca Skandal.”