JOQ Albania
Home

Njihuni me “shpërndarësin” serial të spermës: Bëj s*ks vetëm për të lënë gra shtatzënë
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 13/03/2019 21:52

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një dhurues serial i spermës ka deklaruar se ai bën seks vetëm për të dhuruar pjesën e tij të ADN-së, dhe asnjë herë për kënaqësi.

Gjatë pesë viteve të fundit, Kyle Gordy ka ndihmuar një ngjizjen e 18 fëmijëve dhe aktualisht pritet që të ngjizë dhe shtatë fëmijë të tjerë.

27-vjeçari, nga Los Anxhelos, ka udhëtuar anembanë vendit për të lënë shtatzënë gratë që kanë kërkuar spermën e tij.

Kyle është shprehur se gjithmonë ka ëndërruar që të kishte shumë fëmijë, por e ka trembur shkalla e lartë e divorceve dhe angazhimi që vjen me monogaminë.

Kështu, ai tashmë dhuron spermën e tij për femrat që kanë nevojë. Donacionin e tij të parë ai e bëri për një grua vendase nëpërmjet inseminimit artificial. JOQ Albania