JOQ Albania
Home

Nëna e 5 fëmijëve i dhuron mitrën një të panjohure: Të ketë edhe ajo një familje të madhe si unë
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 23/03/2019 20:37

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Pas disa vitesh në “luftë” me trupin e saj, Aprill Lane dhe bashkëshorti i saj ia arritën të kishin familjen e madhe që kishin dashur gjithmonë.

Aprill kishte pasur probleme me pjellorinë dhe vetëm pas disa vitesh trajtimi e medikamentesh arriti që të ngjizte fëmijën e saj të parë.

Por tashmë që familja e saj ishte e plotë, ajo solli në jetë 5 fëmijë, 39-vjeçarja kishte një ndjesi se duhet të bënte diçka për gra dhe vajza të tjera që nuk kanë mundësi të sjellin fëmijë në jetë.

Aprill tregoi për Mail Online:

Ndihesha shumë e sigurt që trupi im nuk e kishte mbaruar misionin e tij, edhe pse ne tashmë e kishim familjen e plotë."

Kështu, kur mori vesh për transplantin e mitrës, nëna e 5 fëmijëve i hipi avionit dhe shkoi që t’i dhuronte mitrën një gruaje nuk e kishte njohur kurrë. JOQ Albania