JOQ Albania
Home

Ky është fermeri që shet mishin më të mirë në botë, nuk do ta besoni se me çfarë i ushqen bagëtitë
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 28/03/2019 23:29

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një i moshuar japonez i trajton aq mirë bagëtitë e tij sa mund të shesë një lopë për 406,000 euro.

Lopët dhe viçat e tij trajtohen në mënyrë speciale dhe për këtë arsye thuhet që ai shet biftekun më të mirë në botë.

Zoti Tochigi përdor disa teknika të ushqyer bagëtitë e tij.

Sipas The Sun, ai ua shuan etjen me shihe birre dhe veç kësaj u bën edhe masazhe me alkool që t’u përmirësojë qarkullimin e gjakut.

86-vjeçari tregon gjithashtu se i ushqen lopët me misër dhe fara soje në një proces rritjeje që zgjat rreth katër vjet.

Fermeri thotë se ai shet vetëm femrat e “virgjëra” dhe kjo pasi sipas tij, pasi ato kanë më shumë dhjamë sesa demat. JOQ Albania