JOQ Albania
Home

Këto janë arsyet që i bëjnë femrat të ‘’tërbohen’’ para meshkujve pa flokë
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 30/03/2019 15:55

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një studim i realizuar në Britaninë e Madhe ka arritur në përfundimin se përse femrat preferojnë të lidhen me meshkuj që nuk kanë flokë.

Në këtë studim kanë marrë pjesë ato gra që kanë pasur lidhje  dashurore, bashkëjetojnë apo janë të martuara me mashkull pa flokë.  Të gjitha këto femra kanë renditur arsyet se përse janë lidhur me një mashkull pa flokë.

Më poshtë po ju rendisim disa prej përgjigjeve që këto femra kanë dhënë në masë.

Së pari, shumica prej tyre janë shprehur se një mashkull pa flokë është vërtet mashkull i vërtetë në shtrat.

Së dyti, niveli i higjenës te meshkujt pa flokë është shumë i lartë dhe ata rruhen rregullisht.

Së treti këta meshkuj pa flokë jam më të sigurtë për veten e tyre dhe pjesa e madhe e femrave të pyetura kanë thënë se ata dinë si ta çmendin një femër në krevat.