JOQ Albania
Home

Dalin dëshmitë tronditëse nga njerëzit që kanë qenë në koma
Shkruar nga: F Tenolli | Publikuar më: 31/03/2019 13:15

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Të gjithë mund ta kemi menduar të paktën njëherë në jetë si do të ishte të jemi në koma. Disa e mendojnë si rënien në një gjumë të thellë nga i cili zgjohesh shumë i çlodhur.

Të tjerë mendojnë se gjatë kësaj gjendjeje trupore mund të dëgjojmë gjithçka çfarë thuhet rreth nesh, përfshirë këtu edhe mendimet tona, por që jemi të paaftë të lëvizim fizikisht.

Shumica e personave që kanë qenë në koma kanë rrëfyer se gjithçka është e zezë dhe nuk ndjen asgjë gjatë kësaj gjendjeje.

Një tjetër person tjetër ka shtuar se babai i tij kur u zgjua nga koma filloi të tregonte gjithçka ishte thënë kur ai ishte në gjendje qetësie dhe i la mjekët të shokuar.