Jeta Osh Qef

Ndërtohet në Kinë ura e "padukshme"
Nga: E.Osmani | Publikuar më: 16.12.2016, 15:10

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Kina njihet për ndërtimet ekstreme, por së fundmi ajo ka ndërtuar një urë të "padukshme".

Pas urës së frikshme të xhamit, kinezët kanë ndërtuar një urë akoma edhe më të rrezikshme.

Ajo duket spektakolare, por është ndërtuar mes dy shkëmbinjve dhe nëse hedh vështrimin poshtë, do të vëresh që ndodhesh një një lartësi të frikshme, për më tepër shikoni fotot e mëposhtme.