Jeta Osh Qef

Nga F1 tek F12, këto janë funksionet e tasteve “të çuditshëm”
Nga: A.Shehaj | Publikuar më: 18.12.2016, 22:04

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Butonat e funksionit – prej F1 deri në F12, që ndodhen në krye të tastierës – nuk janë aty vetëm sa për të zënë vend. Këta butona janë të mbushur me funksione të ndryshme, dhe disa prej tyre janë me të vërtetë të dobishëm.

Më poshtë mund të mësoni se si t’i përdorni këta butona, të cilët ju lejojnë që të bëni gjëra të ndryshme më shpejt, duke shpëtuar kohën tuaj.