Jeta Osh Qef

"Krevati privat" që ju mbron nga sytë kureshtarë
Nga: E.Osmani | Publikuar më: 20.12.2016, 17:21

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Pritet që së shpejti në treg të hyjë një krevat i improvizuar brenda një çadre.

 I izoluar nga të gjitha anët dhe në errësirë të plotë, ai të jep mundësinë të shijosh privatësinë, duke shmangur sytë kureshtarë.

Gjithashtu është një krevat i përkryer për ata që vuajnë nga ankthi apo që kanë nevojë që të qëndrojnë vetëm.