Jeta Osh Qef

Njerëzve iu ngrijnë qerpikët në Siberi
Nga: E.Selimi | Publikuar më: 23.12.2016, 08:28

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Ndërkohë që i ftohti ka përfshirë të gjithë Shqipërinë, ndërsa hedhim sytë nga Siberia Perëndimore në fakt nuk duhet të qahemi dhe i ftohti ynë do të na duket verë.

I pamëshirshëm është treguar moti në këtë vend dhe temperaturat kanë arritur në -62 gradë Celcius duke ngrirë në këtë mënyrë edhe qerpikët e njerëzve.

Ndërsa kuajt, drerët dhe kafshë të tjera shtëpiake janë mbajtur brenda në shtëpi pasi jashtë ato do të ngrinin.

Temperatura më e ulët mban edhe rekordin e saj pasi ka shkuar në -62 gradë Celcius në Khanty Mansi.