Jeta Osh Qef

Publikohen pamjet ku Messi që në moshë të vogël tregon talentin e tij
Nga: E.Selimi | Publikuar më: 30.12.2016, 13:30

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Talentin e tij e njeh e gjithë bota, madje për shkak të formës së tij jo rrallë herë është quajtur pleshti. Por si ka qenë Messi disa vite më parë?

Para disa ditësh klubi i Barcelonës ka shfaqur një video të Messit teksa ai u jep leksione kundërshtarëve të tij .

Talenti i tij u spikat që në moshë të vogël dhe ishte shumë e sigurt që për të pas disa vitesh do të fliste e gjithë bota.