Jeta Osh Qef

Ju telefonojnë me numër privat? Kështu mund ta gjeni se kush është
Nga: E.Selimi | Publikuar më: 30.12.2016, 15:32

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Na ka ndodhur shumë herë që të na telefonojnë pa numër dhe kjo mund të na sjellë edhe bezdi. Prandaj kuptohet edhe dilema jonë e madhe nëse duhet apo jo t’ia hapim telefonin dikujt për të cilin s’dimë asgjë.

Prandaj që numri anonim të mos jetë më problem, në videon e mëposhtme mund të zbulojmë se kush është personi që na ka telefonuar. Ndiqni hapat e mëposhtëm dhe anonimati i dikujt do të marrë fund për ju.