Jeta Osh Qef
Home

E rrallë/Gruaja nga Kuçova sjell në jetë trinjakë
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 22/09/2018 15:22

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Pas shumë kohësh, një grua e moshës 25-vjeçare është bërë nënë e tre fëmijëve njëkohësisht.

Libonika Dodoveci, nga fshati Drize, njësia Administrative Kozare, Kuçovë, ka sjellë në jetë trinjakë, dy vajza dhe një djalë.

Libonika ka lindur në maternitetin e Beratit, ndërsa thotë se kjo është lindja e saj e parë.

Fëmijët gëzojnë shëndet të plotë. Djali ka lindur me peshë 3 kg, dy vajzat peshojnë 2.7 kg dhe 2.6 kg.

Sipas bluzave te bardha lindja e trinjakëve në spitalin e Beratit konsiderohet si lindje e rralle e munguar prej vitesh në këtë spital.