Jeta Osh Qef
Home

Fantazitë më të zakonshme seksuale të çdo mashkulli
Shkruar nga: F Tenolli | Publikuar më: 06/12/2018 12:22

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Mbase shpesh nuk mund ta kuptosh pse ke disa fantazi seksuale të caktuara, gjithsesi nuk ka rëndësi se sa të sëmura të duken fantazitë e tua, në çdo rast duhet ta dish se janë shumë normale. Në fakt sipas një studimi problem është të mos kesh fantazi “të sëmura” seksuale. Më poshtë ju sjellim disa prej fantazive më të zakonshme.

Seks me shumë partnerë

Fantazia më e zakonshme seksuale lidhet me seksin me shumë partnerë, si seksi tresh, apo orgjitë ose gjërat e ngjashme. Kur njerëzit mendojnë për shumë njerëz, ata e lidhin këtë automatikisht me kënaqësi më të madhe seksuale.

Seks i dhunshëm

Kjo lloj fantazie është bërë shumë popullore sidomos pas publikimit të 50 Shades of Grey. Qysh prej asaj kohe shumë persona janë duke eksperimentuar me seksin e dhunshëm,apo me teknika të tjera të BDSM.

Seksi i aventurës

Nëse keni qenë ndonjëherë në lidhje të gjata, duhet ta dini shumë mirë se çfarë ndodh kur jeta juaj seksuale bie në rutinë. Ndaj dhe shumë çifte i drejtohen seksit të aventurës për të shpëtuar seksualitetin e marrëdhënies së tyre. Ata mund të bëjnë seks në publik, apo mund të provojnë një lodër seksi,ose thjesht mund të provojnë një pozicion të ri.

Seksi i ndaluar

Nuk ka asgjë më eksituese se sa seksi “i ndaluar” dhe i pisët. Nëse po mendon të bësh seks në publik, apo të bësh diçka të ndaluar, mos u shqetëso,është totalisht normale.