JOQ Albania
Home

Si po na vret “qumështi” industrial
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: 18/01/2019 18:58

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Qumështi është një nga përbërësit më të rëndësishëm të ushqyerjes sonë. Por, në vendin tonë duket se pikërisht ky produkt po na vret.

Dhe nuk bëhet fjalë për produktet e bulmetit në fshatra, por për produktet që na i shesin si "bio" dhe ne i blejmë.

Bëhet fjalë për një proces industrial të njohur dhe të praktikuar prej shumë vitesh, i cili përbën rrezik për shëndetin.

JOQ Albania ka zbuluar një skandal të vërtetë lidhur me këtë.

Burime konfidenciale thonë se pas një inspektimi në të gjitha kompanitë, rezulton se: Të gjitha importojnë qumështin industrial nga jashtë, i cili është i infektuar me kimikate të dëmshme.

Kush e tha këtë?

Inspektimi që nuk u publikua kurrë.

Arsyeja?

Sipas burimit në fjalë, punonjës i policisë së shtetit, kompanitë ua kanë mbyllur gojën eprorëve.

Por të gjitha analizat kanë treguar se ky produkt është me rrezik të lartë dhe mund të shkaktojë… EDHE KANCER, përveç sëmundjeve me aparatin tretës!

Ndaj, t’ua bëjmë hallall fshatarëve “bakteret” për të cilat është  folur në mediat tona… Bakteret e vërteta, po i blejmë me DORËN tonë!

Kujdes fëmijët!

Për më shumë, ndiqni videon më poshtë:

Si po na vret qumështi industrial.

Qumështi është një nga përbërësit më të rëndësishëm të ushqyerjes sonë. Por, në vendin tonë duket se pikërisht ky produkt po na vret. Shpërndaje këtë video, këtë skandal s'mund ta lëmë të ikë…

Publiée par JOQ Albania sur Vendredi 18 janvier 2019