JOQ Albania
Home

HowNow, platforma mësimore.
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 25/10/2019 17:16

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

HowNow, platforma mësimore e fuqisë punëtore, ka mbledhur 3 milion dollarë (2.4 milion £) në një raund financimi të "para-serisë A". Raundi drejtohet nga Mark Pearson's Fuel Ventures dhe e sjell totalin e ngritur nga fillimi në 4,5 milion dollarë. Investitorët e tjerë përfshijnë Andy Murray OBE; Michael Whitfield dhe Chris Bruce (themeluesit e përfitimeve në internet Thomsons); Bernie Sinniah (ish drejtor menaxhues në Citi Bank); dhe Alwin Magimay (ish-partner në McKinsey).

Projektuar për organizata që duan të mbështesin ekipe qe vetë-drejtojnë mësimin dhe zhvillimin e aftësive "kritike ndaj biznesit", HowNow përshkruhet si një platformë e integruar e të mësuarit që në mënyrë autonome kuron burimet e të mësuarit, "inteligjencën e biznesit".

Ideja është që të bashkohen këto burime të ndryshme të të mësuarit – duke filluar nga "përdorimi" i njohurive të ndara nga punonjësit ekzistues deri tek të dhënat e brendshme e deri tek bibliotekat e përmbajtjeve të jashtme, blogjet, podcast-et, dhe te përputhen këto me përshkrime të ndryshme të punës dhe grupeve të aftësive të punonjësve. Kjo mundësohet nga një shtrirje e browserit dhe integrimet me Slack, Salesforce, Hubspot dhe mbi 300 aplikacione të tjera. Mësimi i makinerisë është gjithashtu i punësuar për të shtyrë përmbajtjen e duhur tek punonjësi i duhur.