JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

“WhatsApp” paralajmëron përdoruesit: Kush nuk pranon kushtet e reja do t’i fshihet llogaria
Shkruar nga: V Gashi | Publikuar më: 22/02/2021 18:18

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Përdoruesit e “WhatsApp” të cilët nuk pranojnë termat dhe kushtet e përditësuara deri më datën 15 maj, nuk do të jenë në gjendje të marrin ose dërgojnë mesazhe derisa ta bëjnë këtë, ndërsa thirrjet dhe njoftimet do të funksionojnë për "një kohë të shkurtër". Ndër të tjera, llogaria e tyre do të bëhet "joaktive" dhe do të fshihet pas 120 ditësh. Në lidhje më këtë, ka patur reagime të shumta nga përdoruesit, të cilët mendojnë se kjo do të thotë se kompania po planifikon të ndajë më shumë të dhëna me kompaninë “Facebook”. Por, mbetet për t'u parë se çfarë do të ndodh.

Burimi: techcrunch.com | Përktheu dhe përshtati: JOQ ALBANIA

KË DO VOTONI MË 25 PRILL?